HET vaarbewijsboek

Met HET vaarbewijsboek heeft u het beste lesboek in handen ter voorbereiding op uw vaarbewijs examen! Wij bieden twee exemplaren aan, het vaarbewijs 1 boek en het vaarbewijs 2 boek. Zo heeft u exact de lesstof in handen welke u moet leren voor het examen. Met deze twee boeken leert u dus niet meer dan nodig is om uw vaarbewijs te halen. Het vaarbewijsboek heeft duidelijke tekeningen en plaatjes. Geen overbodige teksten, u leest en leert alleen wat u nodig heeft om het recreatievaartexamen bij het CBR goed te kunnen maken.

Vaarbewijs 1

HET vaarbewijs 1 boek is geschikt voor de nieuwe, onervaren watersporter. Maar ook voor de al meer ervaren watersporter is dit een goed boek ter voorbereiding op het examen. In begrijpelijke taal en met duidelijke plaatjes krijgt u alle benodigde informatie voor het examen. Na iedere nieuwe paragraaf krijgt u een overhoring om te toetsen of u de stof begrepen heeft. Zo wisselt u lezen en leren af met vragen. Volgens ons de beste methode om de examenstof goed op te nemen.

Vaarbewijs 2

HET vaarbewijs 2 boek is de vervolgcursus nadat u het vaarbewijs 1 boek heeft afgerond. Het tweede boek geeft uitgebreid uitleg over meer praktische zaken als koers bepalen en getijden en stromingen berekenen. Ook in dit boek staat een heldere uitleg centraal, ondersteund door duidelijke tekeningen en foto’s.

Vaarbewijsboek aanschaffen

Wilt u HET vaarbewijs 1 boek of HET vaarbewijs 2 boek aanschaffen? De boeken kosten €14,95 per stuk en zijn te verkrijgen in onze webshop.

 

WhatsApp chat