Nieuwe vaarbewijsboeken op de markt

Nieuwe vaarbewijsboeken op de markt

Sinds vrijdag 24 juli 2020 is er een nieuwe aanbieder voor nieuwe vaarbewijsboeken.

Tijdens de boekpresentatie is het eerste exemplaar uitgereikt aan Henk de Velde door de directeur van Stichting Vaar Educatie, Tiemen Jan van Dijk. “Henk is in de beginfase betrokken geweest bij het brainstormen over een nieuw boek”, vertelt van Dijk tijdens de presentatie.

Henk de Velde: “Ik was direct enthousiast toen mij gevraagd werd om mee te denken over een nieuw boek. En heb dan ook graag meegedacht hierover. Tijdens deze gesprekken kwam ter sprake waarom de meeste andere boeken het vaarbewijs 1 en 2 in één boek hebben gecombineerd. Waarom zou je niet twee lossen boeken maken, opperde ik toen nog”.

Zeezeiler Henk de Velde neemt nieuw vaarbewijsboek in ontvangst

Dit idee, en alle adviezen van Henk de Velde zijn ter harte genomen en heeft geresulteerd in twee losse vaarbewijsboeken. Er hebben uiteraard nog veel andere mensen meegedacht en meegeschreven aan deze uitgave.

Henk was blij verrast over het vaarbewijs 1 boek en het vaarbewijs 2 boek. De frisse uitstraling, de heldere informatie, plaatjes en foto’s en de vele overhoringsvragen moeten ervoor zorgen dat alle cursisten die leren uit dit cursusboek gaan slagen!

De beide boeken zijn vanaf vandaag te koop in de webshop van Vaarwijs.nl.

WhatsApp chat