Marifoon certificaat halen Utrecht

Uw marifoon certificaat halen in Utrecht, met het Amsterdam-Rijnkanaal, de Loosdrechtse Plassen en de Lek in de buurt? Een heel verstandig idee! Vaarwijs biedt cursussen aan in heel Nederland, waardoor uw marifooncertificaat halen in Utrecht bij ons altijd mogelijk is. Meld u dus aan voor de dagcursus! U krijgt alle theoretische kennis die u nodig heeft voor het examen in een dagcursus geleerd en daarnaast ontvangt u het theorieboek als naslagwerk. Aansluitend aan de dagcursus zal het examen plaatsvinden. U bent dus klaar in één dag!

Waarom een marifooncertificaat halen?

Wellicht vraagt u zich af of het nu echt nodig is om een marifooncertificaat te halen. Ook in de omgeving van Utrecht is dit beslist een verstandig idee! Wilt u zich veilig voelen op het water? Via een marifoon kunt u overleggen met een sluismeester, havenmeester en verkeersposten. Daarnaast legt u via de marifoon gemakkelijk contact met andere schepen. Vooral op vaarwegen zoals het Amsterdam-Rijnkanaal, waar beroeps- en pleziervaart elkaar kruisen, vergroot het gebruik van een marifoon de veiligheid.

Een marifooncertificaat halen in Utrecht doet u voor uw eigen veiligheid en die van uw mede watergebruikers. Als u een marifoon aan boord heeft, moet ten minste één persoon in het bezit zijn van een basiscertificaat marifoon. Met dit certificaat mag u zowel de vaste als de handheld marifoon bedienen. Het beschikken over een marifoon zonder geldig certificaat kan u op een boete van €250,= komen te staan! Een goede reden dus om het basiscertificaat marifoon te halen in Utrecht.

Cursus Marifoon in Utrecht

U leert in de cursus omgaan met de marifoon: hét communicatiemiddel op het water. U leert hoe u spreekt door een marifoon en welke VHF-kanalen u in welke situatie zou moeten gebruiken. Op deze manier kunt u met andere schepen en hulpdiensten communiceren, wat de veiligheid op het water ten goede komt. Aan het eind van de dagcursus basiscertificaat marifoon wordt aansluitend het examen afgenomen.

Uw marifooncertificaat halen in Utrecht? Volg de cursus!

Geef u dus op voor de dagcursus basiscertificaat marifoon halen in Utrecht. U volgt hiervoor een dagcursus om alle benodigde stof onder de knie te krijgen en aansluitend aan de dagcursus zal het examen afgenomen worden. De kosten voor de dagcursus marifooncertificaat halen in Utrecht bedragen €165,-. De kosten voor het examen zijn vastgesteld op €68,=. Wij zijn aangesteld als examinerend instantie voor het Agentschap Telecom. Derhalve zal het examen door Vaarwijs worden afgenomen.

Aanmelden voor de cursus? Of een cursus cadeau geven?

Wilt u ook uw marifooncertificaat halen in Utrecht? Meld u dan aan voor de cursus Marifoon en vul het formulier onderaan de pagina in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw marifooncertificaat halen in Utrecht doet u via Vaarwijs! Daarnaast kunt u ook een cursus marifoon of vaarbewijs cadeau geven! Het ultieme cadeau voor iemand die graag zijn of haar marifoon certificaat of vaarbewijs wil gaan halen.

 

WhatsApp chat