Online vaarbewijs

Wilt u een online vaarbewijs cursus volgen? Dat kan vanaf begin 2020 bij Vaarwijs. Om de kans van slagen te vergroten, doet u er goed aan een online cursusdag te volgen, waarop u alles leert wat u moet weten om Klein Vaarbewijs 1 te halen. De cursussen van Vaarwijs voor het behalen van uw vaarbewijs zijn te volgen vanuit de hele wereld. Kijk gauw hieronder welke cursusdag u het best uitkomt of doe een suggestie via het contactformulier. Klein Vaarbewijs 1 of 2 halen doet u met de cursus van Vaarwijs: liefst 97 procent van onze cursisten slaagt voor het examen! En lukt het u onverhoopt niet? Dan ontvangt u van ons uw examengeld terug.

Aanmelden voor de online vaarbewijs cursus 

Aanmelden voor de online vaarbewijs cursus Klein Vaarbewijs 1 of 2 doet u hier. De kosten voor deze online vaarbewijs cursus zijn €145,-. Hiervoor krijgt u een intensieve online cursus, een theorieboek en toegang tot een online leeromgeving met oefenvragen. Heeft u toch liever een klassikale cursus Klein Vaarbewijs 1, Klein Vaarbewijs 2 of basiscertificaat Marifonie? Dat kan uiteraard ook allemaal bij ons. Wij geven cursus door heel Nederland.

De online cursus is de basis voor het behalen van klein vaarbewijs 1 of 2. Na deze online cursus gaat u zelf aan de slag met het cursusboek en de online examentraining. Wij van VAARWIJS.NL willen maar een ding en dat is dat onze cursisten slagen. Na deze cursus kunt u ons altijd benaderen als u vragen heeft of bepaalde dingen in het boek of online niet snapt. U krijgt van de docent een speciaal whatsapp nummer waar u eventuele vragen kunt stellen.

Wat koopt u:

Onlinecursus klein vaarbewijs 1 of 2.

Wat krijgt u:

Het Cursusboek Klein Vaarbewijs (€ 21,95) gratis.
De online examentrainer (€ 22,50) gratis.
Zes uur intensief les.
Examen garantie op basis van Bewijs van Deelname.

Voor deze cursus moet u in het bezit zijn van een laptop of andere computer.

Voor de onlinecursus klein vaarbewijs 2 moet u een passer en plotter hebben, deze kunt u op onze site kopen.

BOEK DIRECT JOUW ONLINE VAARBEWIJS CURSUS

Staat er voor u geen geschikte datum bij, doe ons dan een suggestie via onderstaand formulier.


    Velden met een * zijn verplicht.

    Item toegevoegd aan winkelwagen.
    0 items - 0,00
    WhatsApp chat