Vaarbewijs halen Limburg

U denkt er misschien al een tijdje over om uw vaarbewijs te halen, dan bent u bij Vaarwijs aan het juiste adres. Wij bieden cursussen aan in heel Nederland, dus er is vast een geschikte cursus voor u bij. Meld u aan voor de cursus, ontvang gratis het vaarbewijsboek en ga vol vertrouwen het examen tegemoet! En denkt u dat een vaarbewijs halen moeilijk is? Maar liefst 97 procent van alle cursisten die onze vaarbewijscursus volgden, slaagden voor het examen!

Klik op onderstaande knoppen om het totale klassikale cursus aanbod bij u in de buurt te bekijken en te boeken.


      

Ons advies is om direct na het boeken van een cursus ook een examen te reserveren voor het klein vaarbewijs. Klik hier om direct in te loggen bij het CBR. U heeft om te kunnen inloggen uw DigID en wachtwoord nodig.

Hieronder vind u de eerstvolgende cursussen die wij aanbieden. Voor alle overige cursussen klik op bovenstaande buttons

 

Waarom een vaarbewijs halen?

Een vaarbewijs is nodig voor het varen met een snelle boot die harder kan dan 20 kilometer per uur. Ook is een vaarbewijs verplicht voor het varen met een boot langer dan 15 meter. Hiervoor zal u dus een vaarbewijs 1 of zelfs een vaarbewijs 2 nodig hebben. Limburg heeft uiteraard als grootste rivier, de Maas. En daarnaast de prachtige Maasplassen bij Roermond. Zeker op de Maas zal u beroepsvaart tegen gaan komen. Dan is het een prettig idee dat u op de hoogte bent van de vaarregels om samen met deze grote schepen op het water te verkeren.

Veiligheid op het water.

Een vaarbewijs halen doet u voor uw eigen veiligheid en die van uw mede watergebruikers. Door het volgen van een vaarbewijs cursus bent u beter op de hoogte van de regels en leert u hoe het beste te varen samen met de overige pleziervaart. Het varen zonder vaarbewijs op een vaarbewijsplichtig schip kan u duur komen te staan. De boete voor varen zonder vaarbewijs is €550,-.

Welke boot vaarbewijs nodig?

Wanneer we het hebben over het vaarbewijs, dan hebben we het in de regel over Klein Vaarbewijs 1. Dit vaarbewijs geeft recht om te varen op alle Nederlandse binnenwateren en kleine meren, met pleziervaartuigen van 15 tot 25 meter, motorboten korter dan 15 meter, die sneller dan 20 km/h kunnen en bepaalde bedrijfsmatig gebruikte schepen tussen de 15 en 20 meter. Er is echter ook nog Klein Vaarbewijs 2. Dit vaarbewijs geldt voor dezelfde typen schepen, maar geeft ook recht om te varen op grotere wateren, zoals de Waddenzee en het IJsselmeer. Eenmaal uw vaarbewijs gehaald, blijft deze de rest van uw leven geldig.

Tot slot kunt u ook nog gaan voor het marifoonexamen. Zoals de naam al doet vermoeden leert u op deze manier omgaan met de marifoon: hét communicatiemiddel op het water. Op deze manier kunt u medeschippers en hulpdiensten waarschuwen, wat de veiligheid op het water ten goede komt.

Met zekerheid uw vaarbewijs halen in Limburg? Volg de cursus!

U kan uw vaarbewijs 1 en 2 halen bij Vaarwijs! Dat wil zeggen dat u hiervoor een dagcursus volgt om alle benodigde stof onder de knie te krijgen en dat u vervolgens bij het CBR  examen doet. Omdat wij overtuigd zijn van de volledigheid van onze cursus geven wij examengarantie voor onze cursussen vaarbewijs 1 en vaarbewijs 2. Heeft u de cursus volledig doorlopen en slaagt u niet? Dan betalen wij u het examengeld terug. De kosten voor de dagcursus vaarbewijs halen in Limburg bedragen €165,-. Hiervoor krijgt u onder meer het vaarbewijsboek, een lunch en toegang tot onze app en kunt u proefexamens oefenen. U kan ook de marifoon cursus volgen bij ons. Dit is een dagcursus met aansluitend het marifoon examen. U bent dan klaar in één dag!

Aanmelden voor de cursus.

Bent u na het lezen van bovenstaande voldoende geïnformeerd en wilt u ook uw vaarbewijs halen? Meldt u dan aan voor de cursus Klein Vaarbewijs 1 of Klein Vaarbewijs 2. Staat de door u gewenste locatie er niet tussen? Vul dan ons contactformulier in. Uw vaarbewijs halen in Limburg doet u via Vaarwijs!

 

 

 

 

Writing services for college papers could be an excellent option if you are exhausted by work paper writing service or lack the time and energy to complete the assignments. The service offers 24/7 customer support and clear directions. It is also possible to purchase your essay and have it completed on time by professional writers. Your paper will be written entirely and by the company, making sure that it is the highest quality and originality. PapersOwl is a professional college paper editing service, making ordering effortless.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
WhatsApp chat