fbpx

Wilt u graag uw vaarbewijs halen, zodat u binnenkort geheel zelfstandig het ruime sop kunt kiezen? Vraag dan gauw een vaarexamen aan bij het CBR en volg vooraf een theoriecursus bij Vaarwijs.nl! Zo weet u zeker dat u goed beslagen ten ijs komt tijdens het examen en heeft u (bijna) de garantie dat u uw vaarbewijs zult halen. Liefst 97 procent van onze cursisten slaagt namelijk voor het examen! Voldoende reden om u gauw aan te melden voor een cursus bij u in de buurt, toch?

Altijd een cursus bij u in de regio

Onze cursussen met als doel een vaarbewijs te halen worden gegeven in heel het land. Vanuit het noorden en oosten kunt u bijvoorbeeld het best de cursus in Kampen volgen, terwijl de zuiderling terecht kan in Bergen op Zoom of Tilburg. Voor aspirant-kapiteins uit de Randstad ligt het volgen van de vaarcursus in Utrecht het meest voor de hand, om het vaarbewijs te kunnen halen.

Diverse cursussen

Waar we het hebben over “het vaarexamen”, bedoelen we een examen voor het halen van Klein Vaarbewijs 1, Klein Vaarbewijs 2 of één van de verschillende marifonie-examens. Voor al deze verschillende vaarexamens bieden we een theoriecursus op maat, zodat u op uw eigen manier en eigen tempo uw vaarbewijs kunt halen. Kiest u voor Klein Vaarbewijs 1 of 2, dan krijgt u tijdens de cursusdag, die zes uur duurt, intensief les. Ook ontvangt u gratis het bijbehorende cursusboek en krijgt u toegang tot de online cursus. Tevens verzorgen we voor u een lunch, krijgt u toegang tot de app en kunt u onbeperkt proefexamens oefenen, om uw vaarbewijs te halen.

Wilt u graag leren hoe u met de marifoon moet omgaan? Volg dan de basiscursus marifonie of marcom-B. Ook deze cursus duurt van 9 tot 15 uur en u ontvangt tevens een online cursusboek. Vanzelfsprekend wordt ook bij deze cursus de lunch voor u geregeld. Aansluitend aan de cursus legt u meteen het examen af, dat voldoet aan de eisen die het Agentschap Telecom daaraan stelt.

De kosten van een vaarbewijs halen

Aan het volgen van een van bovengenoemde cursussen om uw vaarbewijs te halen zijn vanzelfsprekend kosten verbonden. Voor het volgen van de dagcursus voor het halen van Klein Vaarbewijs 1 of 2 betaalt u €150,-. Het examen wordt vanaf 2020 centraal door het CBR afgenomen en moet u derhalve zelf inplannen. De kosten voor de marifoniecursus bedragen €218,-, maar dit is zoals gezegd inclusief het examen.

Ook uw vaarbewijs halen?

Wilt u zich aanmelden voor één van de vaarbewijscursussen die binnenkort plaatsvinden? Klik dan in het menu op het type vaarbewijs dat u wilt halen, kies de gewenste datum en reken af in de winkelwagen. U bent nu meteen aangemeld voor de betreffende cursusdag en ontvangt per e-mail een bevestiging. Benieuwd naar de volgende cursusdata? Neem dan gerust contact met ons op. Met een cursus van Vaarwijs.nl lukt het ook u binnenkort uw vaarbewijs te halen!

WhatsApp chat