In company vaarbewijs cursus

In company vaarbewijs cursus

Er zijn meerdere manieren om uw medewerkers een cursus klein vaarbewijs 1, klein vaarbewijs 2 of een marifooncursus te laten volgen. Eén van die opties is de in company cursus van Vaarwijs. De in company cursus is uitermate geschikt om met een, door uzelf te bepalen groepsgrootte te volgen binnen uw eigen bedrijf. Door een cursus aan uw medewerkers aan te bieden op eigen locatie onder werktijd zijn medewerkers gemotiveerder. door de aanwezigheid van eigen collega’s en de mogelijkheid om de cursus te volgen onder werktijd en op eigen locatie. Zij delen immers dezelfde ervaringen, lopen misschien tegen dezelfde struikelblokken aan en hebben dezelfde vragen. Zo komen we samen met uw medewerkers tot een cursus waarin veel kennis overgedragen wordt en veel ervaringen worden gedeeld.

Bedrijfsmatig vaarbewijs halen

Voor schepen met een lengte tussen de 15 en 20 meter die bedrijfsmatig gevaren worden, geldt de vaarbewijsplicht. Denk bijvoorbeeld aan een rondvaartboot of veerpont. Ook voor de schepen die harder kunnen varen dan 20 km/uur die door bijvoorbeeld de brandweer gebruikt worden, zijn vaarbewijsplichtig.

Voordelen in company vaarbewijs cursus

De voordelen van een in company cursus van Vaarwijs zijn:

 • De inhoud kan worden afgestemd op de organisatie
 • Met collega’s ervaringen delen
 • De betrokkenheid en motivatie is groter in een team
 • Het hele team in één keer op hetzelfde kennisniveau
 • Wij komen bij u op locatie, dus geen reistijd voor uw medewerkers

Contact Vaarwijs over in company mogelijkheden

Iedereen kan bij Vaarwijs terecht voor een in company cursus. Onder onze vaste klanten behoren onder andere waterschappen, brandweer en watersportverenigingen.  Heeft uw bedrijf of instelling interesse in een vaarbewijscursus of marifooncursus? En wilt u dit efficiënt regelen voor uw medewerkers? Er is veel mogelijk bij Vaarwijs. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden voor een in company cursus vaarbewijs van Vaarwijs!

  Velden met een * zijn verplicht.

  U ontvangt binnen 24 uur een reactie.

  Onze contact gegevens zijn:

  Telefoon: 0388800575
  Email: info@vaarwijs.nl

   

  Item toegevoegd aan winkelwagen.
  0 items - 0,00
  WhatsApp chat