Vaarbewijs halen Friesland

Vaarbewijs halen Friesland

Wil jij je vaarbewijs halen in Friesland om schitterend te varen over de Friese Meren!? Dè vaarprovincie van Nederland. Met bijvoorbeeld het Tjeukemeer, Slotermeer en Sneekermeer. Logisch dat Vaarwijs ook daar de mogelijkheid biedt om uw cursus klein vaarbewijs of basiscertificaat marifonie te volgen. Op een leuke locatie in de gemeente Leeuwarden, verzorgen wij de cursus klein vaarbewijs 1, klein vaarbewijs 2 en het basiscertificaat marifonie. Deze laatste cursus is direct met aansluitend examen. Voor het klein vaarbewijs 1 en 2 dient u examen te doen bij het CBR.

Klik op onderstaande knoppen om het totale klassikale cursus aanbod bij u in de buurt te bekijken en te boeken.


      

Ons advies is om direct na het boeken van een cursus ook een examen te reserveren voor het klein vaarbewijs. Klik hier om direct in te loggen bij het CBR. U heeft om te kunnen inloggen uw DigID en wachtwoord nodig.

Hieronder vind u de eerstvolgende cursussen die wij aanbieden. Voor alle overige cursussen klik op bovenstaande buttons

 

Eigen boot of huurboot.

Heeft u een eigen boot of huurt u een boot? Het maakt eigenlijk niet uit, we maken allemaal gebruik van hetzelfde water. En het wordt steeds drukker op het water. Mensen ervaren op een boot het gevoel van vrijheid en rust. Midden op een van de meren kan het soms een beetje het gevoel geven alleen op de wereld te zijn. Om vervolgens in een gezellige drukke haven te overnachten. Friesland biedt leuke routes om te varen. Zo kunt u in Friesland bijvoorbeeld de Elfstedentocht met de (motor)boot varen of de Turfroute. Maar ook zeilen op de Friese Meren is natuurlijk heerlijk! Hoe fijn zou het zijn als u zich vertrouwd voelt op het water? Een vaarbewijs halen in Friesland doet u natuurlijk voor uw eigen veiligheid en die van uw medewatersporters.

Boek uw cursus.

Onder de rook van Leeuwarden zien wij u graag voor een cursus klein vaarbewijs of basiscertificaat marifonie. In een gezellige, ongedwongen sfeer krijgt u een intensieve dag les. Bij deze cursus zit inbegrepen het cursusboek, een onlinetraining en een lunch. Een all-in pakket dus! Boek uw cursus hier. En wij hopen u binnenkort te verwelkomen bij onze cursus in Friesland!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
WhatsApp chat