Privéles vaarbewijs 1 en/of 2

Privéles vaarbewijs 1 en/of 2

Bent u op zoek naar meer persoonlijke aandacht tijdens een vaarbewijscursus? Ook dat kunnen wij voor u regelen. Samen met uw partner, kind of vriend(in) een cursus vaarbewijs volgen op een dag en tijdstip die u het beste uitkomt. In overleg is er veel mogelijk. Wij komen door heel Nederland naar u toe! Onder andere Zwolle, Groningen, Almelo, Arnhem en Utrecht. Maar ook in het westen van het land is het mogelijk om privéles thuis te krijgen.

Voordelen van privéles vaarbewijs

Het voordeel van privéles vaarbewijs 1 en/of 2 is dat u meer persoonlijke aandacht kan krijgen tijdens de les. Meer tijd voor vragen, meer tijd voor extra uitleg. Daarnaast komen wij op een datum welke wij in goed overleg met u afspreken bij u thuis. Lekker bij u aan de keukentafel. Een ontspannen sfeer helpt bij de kennisopname. We kunnen samen door de lesstof bladeren en de onderwerpen die u lastig vindt of waar u graag meer uitleg over krijgt lichten we daaruit en geven we meer aandacht. Na een dagcursus heeft u voldoende informatie gekregen om zelf verder aan de slag te gaan middels zelfstudie.

Kosten privéles

De kosten van een privéles vaarbewijs zijn €150,00 per persoon. Daarnaast zullen wij in overleg met u de reiskosten doorbereken, aangezien wij naar u toe komen. U krijgt hiervoor tevens een studieboek en de online examentrainer. Dit zal u helpen in uw kennisopname. Voor de cursus vaarbewijs 2 heeft u een passer en plotter nodig. Deze kunnen wij voor u meenemen, de kosten daarvan zijn €24,95.

Heeft u belangstelling in een privéles vaarbewijs?

Indien u belangstelling heeft in een privéles voor vaarbewijs 1 of vaarbewijs 2 dan kan u contact opnemen met telefoonnummer 038-8800575 of stuur een mail naar info@vaarwijs.nl. Dan kijken wij samen naar een geschikte datum waarop wij dit in kunnen plannen.

WhatsApp chat