Vaarbewijs halen Deventer

Wilt u uw vaarbewijs halen in Deventer? Vaarwijs en Oscar Palm zijn een fijne samenwerking aangegaan. En zodoende kunt u cursussen voor zowel Klein Vaarbewijs 1 en Klein Vaarbewijs 2  en de marifooncursus volgen in Deventer op locatie bij Oscar Palm verkeersopleidingen.  U verschijnt optimaal voorbereid bij het examen en zo kan dat vaarbewijs u in Deventer haast niet meer ontgaan! En dat zeggen we niet zomaar. Liefst 97 procent van onze cursisten slaagden namelijk voor hun examen! Wordt u de volgende die uw vaarbewijs haalt in Deventer?

Klik op onderstaande knoppen om het totale klassikale cursus aanbod bij u in de buurt te bekijken en te boeken.


      

Ons advies is om direct na het boeken van een cursus ook een examen te reserveren voor het klein vaarbewijs. Klik hier om direct in te loggen bij het CBR. U heeft om te kunnen inloggen uw DigID en wachtwoord nodig.

Hieronder vind u de eerstvolgende cursussen die wij aanbieden. Voor alle overige cursussen klik op bovenstaande buttons

 

WIJ DE VOORBEREIDING, HET EXAMEN BIJ HET CBR

De vaarbewijsexamen worden door het CBR afgenomen. Ter voorbereiding hierop kunt u tijdens een volledige cursusdag alles te weten komen wat nodig is om het examen te halen. Deze cursussen biedt Vaarwijs aan in heel Nederland, dus u kan ook uw vaarbewijs halen in Deventer. U ontvangt van ons gratis het cursusboek, zodat u ook thuis de stof kunt doornemen. Op die manier kan het haast niet anders dan dat u slaagt voor uw recreatievaartexamen, zoals het examen officieel heet. Mocht u onverhoopt toch zakken, dan krijgt u van ons uw examengeld terug.

WELK VAARBEWIJS KAN IK HALEN IN DEVENTER?

Wanneer u aangeeft uw vaarbewijs te willen halen in Deventer, dan bedoelt u waarschijnlijk dat u Klein Vaarbewijs 1 wilt halen. Dit is het basiscertificaat waarmee u op de Nederlandse binnenwateren en de meeste (kleine) meren mag varen, mits uw boot aan bepaalde voorwaarden voldoet. Dat houdt in dat uw boot, wanneer het om een pleziervaartuig gaat, tussen de 15 en 25 meter moet meten. Wilt u met een motorboot varen, dan mag deze niet langer zijn dan 15 meter en niet harder gaan dan 20 kilometer per uur. Verder geeft Klein Vaarbewijs 1 recht om te varen met bepaalde bedrijfsmatig gebruikte schepen met een lengte van 15 tot 20 meter.

Maar naast Klein Vaarbewijs 1 kunt u ook nog Klein Vaarbewijs 2 halen in Deventer. Dit is alleen mogelijk wanneer u reeds in het bezit bent van Klein Vaarbewijs 1. Klein Vaarbewijs 2 dient dan ook beschouwd te worden als een soort uitbreiding van Klein Vaarbewijs 1. Met vaarbewijs 2 heeft u het aanvullende recht te varen op de grotere wateren. In Nederland zijn dit bijvoorbeeld de Waddenzee, het IJsselmeer, het Markermeer, het IJmeer, de Oosterschelde, de Westerschelde, de Eems en de Dollard.

HAAL OOK UW MARIFOON EXAMEN BIJ VAARWIJS

Tot slot is het bij ons ook mogelijk de marifooncursus te volgen. Hierbij leert u alles wat u moet weten om met de marifoon, hét communicatiemiddel binnen de scheepvaart, om te gaan. En aangezien wij bevoegd zijn door het Agentschap Telecom om marifoonexamens af te nemen, kan u aansluitend bij ons meteen het examen afleggen en weet u dus dezelfde dag nog of u geslaagd bent.

MELD U AAN VOOR DE CURSUS VAARBEWIJS IN DEVENTER

Is een vaarbewijs halen in Deventer ook iets voor u? Bekijk dan gauw het overzicht van onze cursussen klein vaarbewijs 1 of klein vaarbewijs 2 en meld u aan voor de volgende cursus! Mocht er op dit moment geen cursus in Deventer tussen staan, vraag deze dan gerust aan via het contactformulier. Uw vaarbewijs halen in Deventer is bij ons altijd mogelijk.

 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
WhatsApp chat