Zelfstudie pakketten

Zelfstudie vaarbewijs

Wilt u het vaarbewijs halen door middel van zelfstudie? Uiteraard kan ook dat heel goed bij Vaarwijs.

U gaat zelf aan de slag met het cursusboek voor het klein vaarbewijs en daarnaast krijgt u toegang tot een online examentrainer. Met deze twee tools en enige zelfdiscipline gaat u na een paar weken zelfstudie met een goed gevoel het CBR recreatievaartexamen in.

Is zelfstudie wel iets voor mij?

Heel veel mensen volgen studies en cursussen door middel van zelfstudie. Het enige wat u daarvoor nodig hebt is discipline en tijd. Voor deze zelfstudie, of thuisstudie zo u wilt, moet u zeker een aantal weken uittrekken. Het belangrijkste bij zelfstudie is dat u rust om u heen heeft om de lesstof goed op te nemen en om in alle rust vragen te kunnen oefenen. Door middel van herhaling van leren en oefenen, zal u merken dat de lesstof steeds beter blijft hangen. Zo heeft u een goede voorbereiding voor het examen.  Daarnaast geeft zelfstudie de vrijheid om uw eigen tijd in te delen die u aan de studie besteedt. Dus op een vrije zondagmiddag even een paar uurtjes studeren of ’s avonds nog een uurtje na uw werk. Het staat u geheel vrij om dit zelf in te delen.

Vooruitzien is regeren!          

Een zelfstudie vaarbewijs is een goede investering voor de toekomst! Misschien heeft u het klein vaarbewijs 1 en/of 2 nu direct nog niet nodig. Maar er kan zich plotseling een kans voordoen dat u een grotere boot kan kopen of een dagje op een snelle boot of jetski het water op zou willen. Ook voor het huren van een boot in het buitenland is een vaarbewijs nodig! Dan prijst u zichzelf toch gelukkig als u vooruitgekeken heeft en het vaarbewijs al op zak heeft!?

Overtuigd?

Heeft Vaarwijs u kunnen overtuigen om een zelfstudie vaarbewijs te gaan doen? Bestel dan snel het pakket welke dan binnen enkele dagen bij u op de deurmat zal vallen!

WhatsApp chat