Stichting Vaar Educatie Erkent door Agentschap Telecom

Stichting Vaar Educatie (SVE) waar Vaarwijs een onderdeel van is heeft een nieuwe afdeling opgericht. Sinds oktober liepen er al onderhandelingen met het Agentschap Telecom om erkent te worden als examen instantie. Vandaag ontvingen wij het bericht van agentschap telecom dat de registratie gelukt is en dat Stichting Vaar Educatie per 1 januari 2020 als examen instantie is toegevoegd door het ministerie van economische zaken en klimaat.

Michael Kroegman, voorzitter SVE; “Wij zijn begonnen met de aanvraag in oktober en dit is een mooie aanvulling op onze bestaande activiteiten. Naast de klassikale lessen die wij al verzorgen via Vaarwijs gaan wij nu ook examens afnemen om zo de veiligheid op het water nog meer te vergroten. De reden om examen instantie te worden, is dat de Vamex stopt met het aanbieden van marifoonexamens. Wij denken dat wij een landelijk dekkend netwerk kunnen opzetten waarbij iedereen binnen een uur bij een locatie kan zijn om examen te kunnen doen”.

Marifoon examen

Vaarwijs blijft de aanbieder van marifooncursussen! Maar daarnaast bieden wij dus nu de extra service dat onze cursisten direct na de cursus examen kunnen doen. Niet nog dagenlang de lesstof onthouden, niet thuis stampen. Nee, direct examen! Na een intensieve lesdag komt er eind van de middag een examinator naar de leslokatie. Deze zal het marifoon examen afnemen.  Heeft u na het lezen van dit artikel interesse in de dagcursus, of wilt u alleen aansluiten voor het examen, dat kan ook. Kijk voor de leslokaties van de dagcursus Marifoon op de website.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
WhatsApp chat