Kwaliteit kost tijd

Kwaliteit kost tijd

Dames en heren, jongens en meisjes, ik krijg regelmatig de vraag of wij ze even snel kunnen bijscholen want ze willen even een vaarbewijs halen. Nu wil ik graag iedereen helpen met een vaarbewijs halen alleen kost kwaliteit tijd. Wij kunnen niet in zes uur je even een heel boek bijbrengen. Regelmatig krijg ik dan te horen, ja maar een vriend van mij heeft een cursus bij die vaarschool gedaan en daarna examen en was in een keer geslaagd. Dan vraag ik waarom ze dan een cursus bij ons willen volgen en niet bij die vaarschool? En dan komt de aap uit de mouw, de vriend had niet alleen die ene cursus gedaan maar ook al drie andere cursussen en had het advies gegeven om niet naar die vaarschool te gaan want hij had er heel erg weinig aan gehad.

Wij willen met VAARWIJS.NL maar een ding en dat is dat onze cursisten slagen. Daar gaan wij erg ver in, zeven dagen in de week bereikbaar via ons speciale VAARWIJS whatsapp nummer en mail. Als ze ons bellen zijn wij niet altijd direct bereikbaar, vaak is de reden dat wij dan aan het les geven zijn. De ene klant snapt dat en de andere verteld je net zo makkelijk dat omdat wij niet bereikbaar waren ze maar een cursus bij een ander geboekt hebben. Hier hebben wij geen moeite mee, wij gaan voor kwaliteit en zoals de titel voor zichzelf spreek; dat kost tijd.

Maar VAARWIJS hoeveel tijd kost die kwaliteit van jullie dan zult u zich wel afvragen! Wel als u bij ons een cursus boekt dan kost u dat in eerste instantie één cursus dag. Na deze dag gaat u naar huis met een stevige basis voor het vaarbewijs. Daarna gaat u verder met de online training, wij geven als enigste vaaropleiding er een volledige online cursus bij. Wilt u uw vaarbewijs in een keer halen dan leggen wij u tijdens de dagcursus exact uit hoe u het beste kunt studeren en gebruik kan maken van onze online cursus en memotrainer. Na de dagcursus moet u er vanuit gaan dat u nog 23 uur zelfstudie heeft.

Heeft u alles geleerd zoals wij uitgelegd hebben en heeft u alle opdrachten goed gemaakt in de online cursus dan gaat u zelfverzekerd naar het examen en bent u er ook vanaf. Wij hebben een slagingspercentage van 97% waar wij ook heel erg trots op zijn. Neemt niet weg dat 3% niet slaagt, voor deze pechvogels hebben wij examengarantie. Heeft u alles geleerd zoals door ons verteld en u heeft de online cursus helemaal gemaakt dan komt er een certificaat beschikbaar. Met dit certificaat en de brief dat u gezakt bent betalen wij het volgende examen voor u.

Gaat u voor Kwaliteit? Neem dan de tijd en boek op onze website.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
WhatsApp chat