Snel haal je vaarbewijs!

 

Dit is wat wij momenteel veel hoor onder onze cursisten. Wij willen nog even snel ons vaarbewijs halen want het gaat naar het #CBR en over het CBR heeft niemand een goed woord over! Als je dan door vraag komt er met vaste regelmaat de volgende aanname: “Ja want anders moet ik ook praktijk examen gaan doen”!

Tiemen Jan van Dijk; “Dan vraag ik aan de cursisten wie hun dat verteld heeft, dat kan dan niemand mij vertellen maar wat ze wel vertellen is dat ze veel op internet lezen dat vaarbewijs opleidingen schermen met de tekst “nu zonder praktijk”. Dit klopt ik lees ook bij veel con collega’s deze opmerking. Echter ze liegen niet, ook ik geef een opleiding zonder praktijk, maar ik vermeld dit niet op mijn site. Ik scherm liever met mijn slagingspercentage van 97% en mijn examengarantie. Maar de klant leest dit anders en zeker in de samenhang met het CBR”.

Vandaag komt de #Vamex met een waarschuwing dat als je je vaarbewijs wilt gaan halen dat je dan op tijd moet inschrijven voor een examen. Wegens enorme drukte nemen de wachtlijsten toe en duurt het steeds langer dat je examen kunt gaan doen op 1 van de 5 locaties.

Je kunt examen bij de Vamex doen tot 14 december 2019, vanaf 2 januari 2020 neemt het CBR de examens af. Wat veranderd er? Nou we gaan van 5 naar 20 locaties in Nederland om examen te doen, daarnaast veranderd er helemaal niks aan het examen. Het blijft zoals het nu is, ook het personeel van de Vamex is overgenomen. Oh ja bij de Vamex kan je nu nadat je geslaagd bent direct een vaarbewijs pasje kopen en bij het CBR is dit niet meer het verhaal, die wordt je dan opgestuurd binnen 5 werkdagen. Op de nieuwspagina van de Vamex en het CBR kun je de meest gestelde vragen vinden, waar erg duidelijk antwoorden wordt gegeven op de meest prangende vragen.

Het advies van ons is dan ook, boek nu een cursus bij ons klik op deze link https://vaarwijs.nl , boek ook een examen ongeveer twee a drie weken nadat je de cursus bij ons geboekt hebt bij de Vamex. dit kan via de volgende link https://www.vamex.nl/inschrijven/direct-inschrijven Wil je het hele artikel lezen van de vamex klik dan op de volgende link: https://www.vamex.nl/topdrukte-bij-vamex

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
WhatsApp chat