Geen financiële steun voor recreatie- en watersportbranche.

Update:

Toch tegemoetkoming in vaste lasten voor recreatie- en watersportbranche! Dankzij een zeer goed lobby door HISWA-RECRON!

Geen financiële steun voor recreatie- en watersportbranche.

Tot onze grote verbazing is vandaag duidelijk geworden dat de regeling van het kabinet om ondernemers te steunen tijdens de coronacrisis niet geldt voor de recreatie- en watersportbranche! Wij zijn dus genoodzaakt om ons eigen hoofd boven water te houden, aangezien wij niet hoeven te rekenen op een financiële steun van 4000 euro. Ondanks dat wij noodgedwongen al onze cursusdata hebben moeten annuleren en er dus ook geen inkomsten meer zijn. Onze situatie is in dat opzicht vergelijkbaar met de horeca en winkelbranche. Uiteraard snappen wij dat deze maatregelen nodig zijn om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. En vanzelfsprekend houden wij ons aan de genomen maatregelen. Echter hadden wij op meer erkenning en begrip gehoopt vanuit de overheid.

Wij hopen dat wij in de nabije toekomst weer op volle sterkte, met gepaste maatregelen, voor u klaar kunnen staan. En daarnaast spreken wij de hoop uit dat u ons dan weer zal benaderen en deel zal nemen aan een van onze vaarbewijs- of marifooncursussen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
WhatsApp chat