Podcast Vaarwijs

De Podcast Vaarwijs wordt sinds enkele maanden gemaakt door dè vaar-ervaringsdeskundige, Tiemen Jan van Dijk en presentator Michael Kroegman van Studio 751. Zij bespreken in deze podcast diverse onderwerpen over het vaarbewijs en de pleziervaart. Onderwerpen die zij hierover reeds besproken hebben zijn onder andere: samen varen met beroepsvaart, betonning, pech onderweg en apparatuur aan boord. In iedere podcast vindt er een gezellig en leerzaam gesprek plaats. Door de prettige manier van interviewen en het leuke gesprek wat in iedere Podcast weer opnieuw ontstaat, is het een plezier om naar te luisteren!

Wanneer naar een podcast luisteren?Twee mannen die via een microfoon met elkaar aan het praten zijn

Het grote voordeel van luisteren naar een Podcast is dat je dat overal en altijd kan doen! In de file, in de trein, tijdens het strijken of op een luie zondagmiddag. Het kan momenten vullen waarop je je normaal gesproken zou vervelen. Hoe fijn is het dat je naar een Podcast kan luisteren waar je ook nog iets van op steekt!? Sommige mensen vinden het prettiger om al luisterend te leren. Podcast luisteren ontwikkelt je brein namelijk op emotioneel en intellectueel vlak, het werkt praktisch en simpel én is nog gratis ook.

Waar vind je de Podcast Vaarwijs?

De podcast van Vaarwijs kan via diverse kanalen beluisterd worden. Zo vind je ons onder andere op Spotify, Apple Podcasts en Breaker. Onder op onze website vind je een link naar Anchor, dit is het platform waar je al onze podcasts vindt. Gemiddeld duren de uitzendingen van de Vaarwijs Podcast een kwartier.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
WhatsApp chat