Vakantie in eigen land

Gaat u op vakantie in eigen land? Door de Coronacrisis zijn er heel veel meer boten (oa; sloepen, open kajuitboten, zeilboten) verkocht dan voorgaande jaren. Dit is niet zo verwonderlijk als je bedenkt dat we er allemaal nog vanuit gaan vakantie door te brengen in eigen land. Dan geeft een boot een stuk vrijheid. Door deze toename aan nieuwe watersporters, wordt het dus wel drukker op het water. Extra reden om goed op te letten en nog beter te weten wat te doen.

  • Wie heeft er voorrang?
  • Hoe voorkom je dat je overdwars in een sluis belandt?
  • Hoe krijg je je boot in een box in de jachthaven?
  • Hoe vaar je met beroepsvaart samen?

Allemaal vragen die in een cursus klein vaarbewijs aan bod komen. Belangrijke onderwerpen dus. Wij als HISWA erkende vaarbewijsopleider kunnen je daar wel bij helpen!

 Nieuwe boot?

Ben jij die nieuwe booteigenaar die van plan is om deze zomer met je nieuwe boot het water op te gaan? Dan is het misschien wel een goed idee om een vaarbewijs te halen. Een vaarbewijs is niet voor alle boten verplicht, maar voor ieders veiligheid op het water, raden wij het ten zeerste aan om wel een vaarbewijs te halen. Je voelt je door het halen van het vaarbewijs een stuk zelfverzekerder op het water. Wat uiteraard de sfeer aan boord verhoogd.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
WhatsApp chat